Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

"Ρε παιδιά έλεος επιτέλους με τις εισπρακτικες εταιριες. εχουν χασει καθε μετρο. Κανουν φοβερο ψυχολογικο πολεμο για να σκεφτομαστε μονο τις τραπεζες και τιποτα αλλο. δεν τηρουν κανενα κωδικα δεοντολογιας και φυσικα κανουν την μια παρανομια πανω στην σλλη. Για δοκιμαστε να ρωτησετε εκτος απο το επωνυμο και το μικρο ονομα του καλουντος. θα σας πουν πως δεν μπορουν να σας το δωσουν ενω ειναι υποχρεωση τους να το κανουν. επισης ειναι...
υποχρεωση των εταιριων αυτων να εχουν εμφανη τον αριθμο κλησεως. ουτε και αυτο το κανουν ( Αρθρο 6. Σε κάθε προφορική επικοινωνία με τον οφειλέτη, οι Εταιρείες έχουν υποχρέωση να διαθέτουν εμφανή τον αριθμό προέλευσης κλήσης, να παρέχουν πλήρη και σαφή Ενημέρωση στους οφειλέτες, τόσο για το ονοματεπώνυμο του καλούντος υπαλλήλου και την ιδιότητά του, όσο και για τον αριθμό μητρώου της Εταιρείας. Πρεπει ακομα ο υπαλληλος να μην αναφερει ψευδως πως τηλεφωνει εκ μερους της τραπεζας γιατι αυτο ειναι παραπλανηση. θα πρεπει να λεει το ονομα της εταιριας και τον αριθμο μητρωου εγγραφης στην τραπεζα της ελλαδος (Άρθρο 5 Αθέμιτες και παραπλανητικές πρακτικές Εταιρειών προς οφειλέτες. Απαγορεύεται στις Εταιρείες να προβαίνουν σε αθέμιτες και παραπλανητικές πρακτικές προς τους οφειλέτες, όπως:
1. Η, κατά την επικοινωνία με τον οφειλέτη, εμφάνιση των υπαλλήλων τους υπό ιδιότητες που δεν διαθέτουν, όπως υπαλλήλων των δανειστών, δικηγόρων ή δικαστικών επιμελητών.
Αυτα και αλλα πολλα. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ. Πρεπει να μπει ενα τελος σε αυτην την τρομοκρατια. δεν τους νοιαζει ουτε τι ωρα ειναι ουτε αν ξεκουραζεσε ουτε τιποτα. και μην μου πειτε οτι δεν φταινε οι υπαληλοι, γιατι θα σας πω πως πρεπει να εισαι πολυ διεστραμενος για να κανεις αυτη την δουλεια. και ξερω πολυ καλα τι σας λεω. Εμπρος λοιπον να δημειουργησουμε ενα κινημα εναντια σε αυτες τις τρομοκρατικες μεθοδους εισπραξεις. καλεσε τους αναγνωστες σου τροκτικε να στειλουν καταγγελιες ονοματα και οτι αλλο τους εχει πειραξει απο αυτη την ιστορια. "


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: