Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Κίμων, ο υπεράνω νόμων...

Αν ήταν απλός πολίτης θα είχε σίγουρα συλληφθεί για «αντίσταση κατά της αρχής», «πρόκληση σωματικών βλαβών κατά αστυνομικού οργάνου» κλπ και θα είχε περάσει το Σαββατοκύριακο του στη φυλακή λόγω αυτοφώρου.


Όμως δεν ήταν απλός πολίτης: Ήταν ο (πολύς) Κίμωνας Κουλούρης που δεν φτάνει που πέρασε κόκκινο με τη μαύρη («υπουργική») Μερσεντές χθες αργά το βράδυ στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης, αρχικά δεν σταμάτησε στο σήμα των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και, κυρίως, όταν τελικώς δέχθηκε να του γίνει έλεγχος (σ.σ. μα Κίμωνα, είναι δυνατόν σ' εσάς τον πρώην (μεγαλο)υπουργό και επί πολλά έτη «αγαπημένο» των καναλιών συγκεκριμένων επιχειρηματιών, να κάνουν έλεγχο τα «παιδαρέλια» της Ομάδας ΔΙΑΣ ως να ήταν ο πρώτος τυχόντας;), ξαφνικά ξεκίνησε τη «Μερσεντάρα» επιχειρώντας να χτυπήσει έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν μπροστά στο αυτοκίνητο.


Τελικά, τη γλίτωσαν και οι δύο:


- Ο αστυνομικός μ' ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι (σ.σ. ευτυχώς που το «υπουργικό» του Κίμωνα έχει καλά φρένα).


- Ο Κίμωνας με μια απλή προανάκριση στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, καθώς το περιστατικό αποδόθηκε σε τροχαίο ατύχημα!!! (σ.σ. Η στήλη δεν γνωρίζει ποιός είχε αυτή τη φαεινή ιδέα αλλά καλό θα είναι ο πολιτικός προϊστάμενος των αστυνομικών Χ. Παπουτσής να το μάθει. Όχι, τίποτε άλλο αλλά για να μην εκτίθεται -χωρίς λόγο;- και αυτός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: