Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΒΓΗΚΑΝ....ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!


ΜΕ... ΒΑΡΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!


Αυτή είναι η εικόνα σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας τώρα που μας έστειλε αναγνώστης. Η περιοχή θυμίζει λίμνη και το νερό έχει ξεπεράσει τα 40 εκατοστά! Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 30 κλήσεις για απάντληση υδάτων έχει δεχθεί μέχρι στιγμής η πυροσβεστική, από πολλές περιοχές της Αττικής όπως την Εκάλη, τον Γέρακα, τα Μελίσσια, τον Πειραιά, το Ρέντη και την Γλυφάδα όπου εκεί είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα. Μάλιστα, στην οδό Ζέπου έχει κοπεί δέντρο που καταπλάκωσε δύο αυτοκίνητα, ενώ στην συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Περγάμου, έχουν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα από τα νερά που έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα.


Εξάλλου, με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς έχει πλημμυρίσει το οδόστρωμα, λόγω της βροχόπτωσης.


Μετ΄εμποδίων η κίνηση των οχημάτων και στη λεωφόρο Σχιστού και στα δύο ρεύμα, λόγω σφοδρής σύγκρουσης δύο ΙΧ.


Αγνοείται ψαράς


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή όρμου Βουρλιάς Τολού για τον εντοπισμό ενός 31χρονου που αγνοείται. Ο αγνοούμενος επέβαινε σε λέμβο και είχε ξεκινήσει χθες το απόγευμα για ψάρεμα στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: