Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη

Απορρίφθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Superleague η πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναικός κατά του προέδρου της διοργανωτριας αρχής, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναικού αποχώρησαν από το Δ.Σ. Υπέρ της πρότασης μομφής τάχθηκαν μόλις δύο ΠΑΕ (εκτός από τον Παναθηναικό και οι ΑΕΚ, Αρης).
Οι ΠΑΟΚ, Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα, Ξάνθη, ΕΠΟ ψήφισαν λευκό, ενώ οι υπόλοιπες ήταν υπέρ του κ Μαρινάκη. Η πρόταση απορρίφθηκε με ψήφους 8-3.
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν έγινε στα γραφεία της Superleague, επειδή οι οπαδοί του Παναθηναικού είχαν προγραμματίσει συλλαλητήριο. Ετσι, αποφασίστηκε να συνεδριάσουν σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο, όμως και πάλι τριακόσια άτομα πήγαν έως εκεί, χωρίς όμως να συμβεί κάτι.
Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναικού, Δημήτρης Γόντικας, είπε ότι δεν πρόκειται να ξανασυμμετάσχουν σε συνεδρίαση του Δ.Σ. όσο είναι πρόεδρος ο κ Μαρινάκης.
«Αρχικά τοποθετήθηκαν όλοι οι σύνεδροι για τα πρόσφατα γεγονότα. Συμφωνήσαμε πως δεν είναι το πρόβλημα μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχει συνολικό ζήτημα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Καταθέσαμε πρόταση μομφής, η οποία δεν έγινε δεκτή από το σώμα. Με προεδρεύοντα τον κ Μαρινάκη δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο εδώ και αποχωρούμε».
Ο κ Γόντικας πρόσθεσε ότι ο Παναθηναικός έχει προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο τις οποίες σκοπεύει να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: