Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Με στόχο την προώθηση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική οικονομία

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς πραγματοποιεί σειρά επαφών και διαβουλεύσεων με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, τόσο στο Εσωτερικό, όσο και στο Εξωτερικό, με στόχο την προώθηση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική οικονομία.


Μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΕΛΚ κ. Βίλ-φρεντ Μαρτένς, τον πρόεδρο του Eurogroup κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον πρόεδρο της ΕΚΤ κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ, τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας κ. Μαριάνο Ραχόι.


Έγιναν, επίσης, συναντήσεις με εκπροσώπους των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, των Επιμελη-τηρίων, των Παραγωγικών Φορέων, του Εμπορικού Κόσμου, και ειδικότερα με τα προεδρεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε, επίσης, με το διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλο, το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Ε-φοπλιστών, ενώ επισκέφθηκε μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανικές μονάδες-όπως τα Ναυπηγεία Ελευσί-νας-για να συνομιλήσει απευθείας με τους εργαζομένους.


Επιπλέον, σε όλες τις περιοδείες του στην περιφέρεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παραγωγικών ομάδων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αγροτών και των κοινωνικών φορέων, για να έχει άμεση γνώση των προβλημάτων και των προβληματισμών των πολιτών.


Μετά απ’ αυτό τον κύκλο των διαβουλεύσεων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει στο Ζάππειο Μέγαρο, στα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου και, πάντως, μετά την καθοριστι-κή συνεδρίαση των ευρωπαίων ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής στις 25 Μαρτίου 2011, το επικαιροποιημένο Οικονομικό Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.


Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση είχε παρουσιαστεί στις 7 Ιουλίου 2010, επίσης, στο Ζάππειο Μέγαρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: