Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΣ;

Κορίτσια,



Από απόψε (Παρ 15/4) φιλοξενώ για κάποιες μέρες τον Τόνυ. Είναι περίπου 1μιση έτους, ημίαιμο λάμπραντορ, 20 κιλάκια με τα πλευράκια του να διαγράφονται λίγο, αστείρωτος (προς το παρόν). Έχει πολύ ήπιο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα κι είναι σκέτη γλύκα!


Βρέθηκε σε μια απόμερη γειτονιά στη Μάνδρα Αττικής με την πληγή του κακοφορ-μισμένη (βρώμαγε απίστευτα). Μου είπαν είναι ΚΑΘΑΡΟΣ από ερλιχίωση+καλααζάρ (έκαναν εξετάσεις φυσικά!), ενώ οι ακτινογραφίες του (που τις είδα) δείχνουν ότι έχει πολλά σκάγια μέσα του τα οποία θα παραμείνουν…


Έχει κάνει ήδη 1 εγχείριση όπου ράφτηκε το εσωτερικό του στόματός του (ο ουρανί-σκος σαν να λέμε…). Εν καιρώ θα ακολουθήσει κι άλλη επέμβαση (πλαστική) για να κλείσει και εξωτερικά. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να πω. Εννοείται ότι παίρνει αντιβίωση κάθε 12 ώρες. Δεν ξέρω πώς θα δείχνει μετά την πλαστική, πάντως, ΑΝ έχετε υπόψη σας κανέναν ψυχοπονιάρη που θα ενδιαφερόταν να τον υιοθετήσει, παρακαλώ θερμά προωθήστε του αυτό το κείμενο. Προς το παρόν επιτρέπεται να τρώει ΜΟΝΟ πολύ μαλακές τροφές –δεν ξέρω τι θα τρώει μετά την πλήρη αποθερα-πεία. Το καλύτερο είναι αν υπάρξει ενδιαφερόμενος να καλέσει, κατ’ ευθείαν, κάποια από τις κυρίες που ανέλαβαν την περίθαλψή του:


- Ροζίνα Χριστοδουλάτου....r_christodoulatou@yahoo.gr Τηλ. 6942 830 897


- Λίλα Αθανασιάδη..............Τηλ. 6972 268 514


- Χριστίνα Λόη......................chritina_loh_1972@yahoo.gr Τηλ. 6944 860 451

Δεν υπάρχουν σχόλια: