Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 785 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


ΣΑΦΕΙΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο κ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ 'ΚΟΠΗΚΕ' ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΟΔΕΛΤΙΟ.

ΔΗΛΩΣΕ, ΔΕ, ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 785 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 299 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Η ΣΥΝΕΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ.

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ


Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας - Διεθνείς και Δημόσιες σχέσεις (Πανεπιστήμιο Ρώμης, 1964). Αθλητικός συντάκτης στις εφημερίδες ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, και ΟΜΑΔΑ και ανταποκριτής ξένων εφημερίδων. Δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση· έχει καλύψει μεγάλα αθλητικά γεγονότα (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου) καθώς και γεγονότα πολιτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Ελλάδα. Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (Ποδόσφαιρο). Μέλος της Επιτροπής Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπή (ΔΟΕ)· μέλος της Επιτροπής της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας της ΔΟΕ (1994-2001). Γενικός Γραμματέας της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (AIPS) από το 1992.
Επικεφαλής Επικοινωνίας και Τύπου της Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Συγγραφέας του βιβλίου "Υπόθεση Μπόσμαν". Σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους με συμμετοχή στα Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Βερολίνου, Μόντε Κάρλο και Σαλέρνο. Μετάφραση και σκηνοθεσία θεατρικών έργων καθώς και σκηνοθεσία θεατρικών έργων και σειρών στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.
Βραβείο καλύτερου δημοσιογράφου του Ιδρύματος Μπότση. Διεθνές βραβείο "Αμπντί Ιπεχτσί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: