Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ 'ΔΡΑΣΗΣ' - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης αντιπροσωπεία του κόμματος ΔΡΑΣΗ με επικεφαλής τον Στέφανο Μάνο.
Στην αντιπροσωπεία του κόμματος εκτός από τον κ. Μάνο συμμετείχαν και οι κύριοι Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και Αντύπας Καρίπογλου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερώσουν τον κ. Παπούλια για το σοβαρό θέμα δημοκρατίας που έχει προκύψει, με την φίμωση των εκτός ευρωκοινοβουλίου κομμάτων και τις σχετικές ενέργειες της ΔΡΑΣΗΣ.
Ωστόσο ο κ. Μάνος την Τετάρτη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το νομοσχέδιο που παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, για τα φωτοβολταϊκά συστήματα σε σπίτια. Ο Στέφανος Μάνος ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: «Επιτέλους κατάφερε η κυβέρνηση να καταλάβει ότι αντί να εμποδίζει, οφείλει να διευκολύνει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις στέγες των σπιτιών. Αισθάνομαι ικανοποίηση για το γεγονός ότι μετά από 2 χρόνια πιεστικών προσπαθειών μου, ο σημερινός Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης ανακοινώνει ό,τι επιτάσσει η κοινή λογική: διευκολύνει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην ηλιόλουστη χώρα μας. Μόνος λόγος ανησυχίας είναι ότι ο υπουργός εξαγγέλλει πρόθεση και όχι συγκεκριμένες κοινές υπουργικές αποφάσεις. Αυτές μετατίθενται για αμέσως μετά τις εκλογές και γνωρίζουμε την απόσταση που χωρίζει τις προθέσεις από την πρακτική εκτέλεση ιδίως όταν εμπλέκονται τα Υπουργεία Οικονομικών και ΠΕΧΩΔΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: