Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS


Οι κινήσεις του κ. Βενιζέλου είναι άκρως προσεκτικές ενώ αφήνει πάντα τις αιχμές του εκεί που πρέπει και όταν πρέπει.

Ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει στο μέλλον. Για παράδειγμα το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι ένα σημείο αναφοράς. Αν δεν είναι ποσοστό ικανοποιητικό που αντιστοιχούμενο στις εθνικές εκλογές να μην δίνει αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ θεωρείται βέβαιη η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του κ. Παπανδρέου.

Αυτό κάνει τον κ. Βενιζέλο να βρίσκεται σε όλα τα επίπεδα έτοιμος.

Πρέπει, επίσης, να τονίσουμε οτι στο διάστημα των τελευταίων δύο ετών ο κ. Βενιζέλος δημιούργησε μια πολύ ζωντανή ομάδα μέσα στο κόμμα, δημιούργησε τους απαραίτητους πυρήνες υποστήριξης στο άμεσο μέλλον.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ




Φίλες και φίλοι,πιστεύω ότι τώρα η προσωπική μου ιστοσελίδα http://www.evenizelos.gr/interviews/1213-2009-05-18-08-16-33έχει γίνει ένα καλό εργαλείο δουλειάς για όλες τις πτυχές της δημόσιας παρουσίας αλλά και των ενδιαφερόντων μου: πολιτικών, κοινωνικών και επιστημονικών.Στην ιστοσελίδα μπορείτε πλέον να βρείτε, μεταξύ άλλων, άρθρα, συνεντεύξεις, αγορεύσεις, ομιλίες, επιστημονικές μελέτες καθώς και βιβλία μου σε ηλεκτρονική μορφή (e- Books) ώστε να μπορείτε να τα διαβάσετε στον υπολογιστή σας.Η γνώμη σας και τυχόν παρατηρήσεις τόσο για το περιεχόμενο όσο και για την λειτουργικότητα της ιστοσελίδα είναι ευπρόσδεκτα.
Στο blog μου περιμένω με πραγματικό ενδιαφέρον τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις αντιρρήσεις σας όσον αφορά δημόσιες τοποθετήσεις μου (άρθρα, δηλώσεις, ομιλίες) που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Σας ευχαριστώ,
Ευ. Βενιζέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: