Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ




Επιβεβαιωθήκαμε όταν πριν αρκετές ημέρς, απο τις πρώτες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, είχαμε εκτιμήσει οτι ο κ. Πάγκαλος δεν ήταν μόνος όταν επιτίθετο στο ΚΚΕ.


Τώρα το ΚΚΕ ανοιχτά κατηγορεί όλο το ΠΑΣΟΚ οτι είναι οργανωμένη επίθεση κατά του ΚΚΕ και δεν είναι προσωπικό το θέμα.


Είναι αυτονόητο. Τί κέρδος είχε ο κ. Πάγκαλος, μόνος του να βάλλει με τέτοια μανία; Έχει κάποιο προσωπικό πολιτικό όφελος, μάλλον ζημιά έχει. Παρ' όλα αυτά επειδή στο ΠΑΣΟΚ είδαν οτι υπάρχει διαρροή ψήφων προς το ΚΚΕ έβαλαν τον κ. Πάγκαλο να ανοίξει το παιχνίδι με τα οικονομικά σκάνδαλα. Οι εποχές βοηθούν στη σκανδαλολογία και βέβαια περνά το θέμα.


Ο κ. Πάγκαλος στις τελευταίες δηλώσεις του άφησε ξεκάθαρα ανοιχτό το θέμα να υπάρχουν και άλλα σκάνδαλα οικονομικής φύσεως όπου το ΚΚΕ εμφανίζεται μπλεγμένο. Σήμερα ας πούμε αυτό που κυκλοφορεί ευρύτατα στη δημοσιογραφική πιάτσα είναι οτι το ΚΚΕ πήρε οικονομική ενίσχυση απο την KGB 5 δίς δραχμές. Αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της επίθεσης του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΚΚΕ.


Εμείς δεν λέμε οτι δεν είναι έτσι ούτε οτι είναι αλλά εντοπίζουμε το γεγονός για να δείξουμε οτι τελικά στη περίοδο των εκλογών λέγονται πράγματα τα οποία έπρεπε να έχουν λεχθεί στο παρελθόν και όχι μόνο αλλά να έχει επιληφθεί κάθε δημόσια αρχή για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: