Κυριακή 24 Μαΐου 2009

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ


Αν παρατηρήσετε όλα τα κόμματα δια των αρχηγών τους βάλλουν εναντίον των άλλων κομμάτων λέγοντας τί έκαναν στραβό ή τι δεν έκαναν και έπρεπε να το κάνουν. Ακόμη θυμούνται και επαναφέρουν από το παρελθόν διάφορα γεγονότα για να μειώσουν έτσι την όποια δυναμική αναπτύσει κάποιο κόμμα.

Κανείς δεν αναφέρεται στην ουσία της πολιτικής και σε προγράμματα με την Ευρωπαϊκή τους διάσταση. Ούτε εθνικές εκλογές να είχαμε.

Ο κ. Καρατζαφέρης βάλλει εναντίον των Οικολόγων, ο κ. Παπανδρέου εναντίον Καραμανλή και Οικολόγων, (ο κ. Πάγκαλος ανέλαβε την υπόθεση ΚΚΕ προσωπικά), ο Μάνος βάλλει εναντίον όλως και του συστήματος γιατί δεν του δίνεται ο απαιτούμενος χρόνος για να μάθει ο λαός το κόμμα του (μέχρι και στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας πήγε), ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλει εναντίον των δύο μεγάλων κομμάτων, ο κ. Καρατζαφέρης δεν ξεχνά μπηχτές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και΄΄ολων των άλλων κομμάτων. Μέχρι και ο Δημοσθένης Βεργής διαμαρτύρεται και βάλλει εναντίον όλων για τη ανισομερή διανομή του τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα.

25 τουλάχιστον κόμματα θα εμφανιστούν με ψηφοδέλτια στιος εκλογές. Πακέτο μισού κιλού χαρτιού θα παρουμε για να ψηφίσουμε!!!!

Τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ τι πρεσβεύει το κάθε κόμμα για την πολιτική της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: