Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Στους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας περιοδεύει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε τα εργοτάξια της ΠΑΘΕ στα Τέμπη και τον κόμβο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων (Τμήμα της οδού Λάρισας - Τρικάλων). «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή μου επίσκεψη εδώ, γιατί βλέπω ότι, μετά το πέταλο του Μαλιακού, προχωρά με ταχείς ρυθμούς το έργο σ’ ένα από τα πιο δύσκολα, τα πιο επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού, στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
«Όταν τα έργα αυτά ολοκληρωθούν, θα έχουμε μια εξαιρετική Εθνική Οδό, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Έναν ασφαλή, σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκινητόδρομο. Θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ το ΥΠΕΧΩΔΕ για την προώθηση και αυτού του μεγάλου έργου και να διατυπώσω την πεποίθηση, τη βεβαιότητα ότι όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό το μεγάλο και δύσκολο έργο θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να ολοκληρωθεί το συντομότερο», υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής.
Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στο Σπήλαιο Θεόπετρας, ενώ αργότερα το μεσημέρι θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65),(περιοχή Ανάβρας στην Καρδίτσα), το αρδευτικό έργο του Σμοκόβου και το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας. Το βράδυ, ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Την 112 Πτέρυγα Μάχης, 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών - Αεροπυρόσβεσης στην Ελευσίνα επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.Το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί στη Δραπετσώνα το πρώην εργοστάσιο Λιπασμάτων.
Ωστόσο, την Παρασκευή ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στην Παλαιά Βουλή, σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Πολιτικό σύστημα και κράτος στην υπηρεσία του πολίτη», τόνισε ότι η αλλαγή του εκλογικού νόμου, η αναβάθμιση του Κοινοβουλίου, η αλλαγή του «τοπίου» στα ΜΜΕ και το κράτος διαφάνειας, αποτελούν τις 4 τομές στις οποίες θα προχωρήσει μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το απόγευμα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό.
Ωστόσο, επίθεση τόσο στον Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή όσο και στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη που έδωσε στο Ηράκλειο. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στον ελληνικό λαό να κοιτάξει μπροστά ψηφίζοντας ΚΚΕ.
«Και χθες και προχθές, και πριν», είπε η κ. Παπαρήγα «ο κ. Καραμανλής διατυπώνει την θέση: Δε φοβάμαι το πολιτικό κόστος, έχω το θάρρος να πάρω δύσκολα μέτρα. Εμείς του απαντάμε: Το θάρρος χρειάζεται να πάρεις μέτρα κατά της πλουτοκρατίας. Εκεί κρίνεται το θάρρος. Δε θέλει να πάρει μέτρα και βεβαίως όταν δε θέλεις, δε μπορείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: