Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις συνεδριάσεις των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin, σήμερα, Πέμπτη 7, μέχρι και το Σάββατο 9 Απριλίου, στη Βουδαπέστη.



Εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ με τίτλο «Κρίση νομιμοποίησης κράτους και θεσμών», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 και ώρα 19.00 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (Βασιλίσσης Σοφίας 22).


Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Απριλίου, ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Περιβάλλοντος, Γιάνες Ποτότσνικ (Janez Potocnik), ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη και του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση.


Συνεδριάζει στις 9.30 π.μ., ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (Κ.Τ.Ε.) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για το νομοσχέδιο «Ρύθμιση της αγοράς παιγνίων».


Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Τ. Κατσέλη, σήμερα, Πέμπτη 7 Απριλίου 2011, στις 9:30 πμ, θα μιλήσει στην ημερίδα με θέμα «Δυτική Αθήνα – Τι ανάπτυξη θέλουμε», που διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (Α.Σ.Δ.Α.) στο Δημαρχείο Αιγάλεω. Στις 4:00 μμ, θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο John Dalli, αρμόδιο για θέματα υγείας και πολιτικής καταναλωτών, στο Υπουργείο επί της οδού Σταδίου 29

Δεν υπάρχουν σχόλια: