Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ

Η ένταξη της χώρας στην ευθύνη του ΔΝΤ σημαίνει αλλαγές που έπρεπε να είχαν γίνει σταδιακά και πειθαρχημένα τα τελευταία σαράντα χρόνια στην Ελλάδα σε τρά χρόνια. Αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε μόνοι μας θα μας το κάνουν οι άλλοι. Φωνάξαμε βοήθεια επειδή εμείς είμαστε ανίκανοι, άχρηστοι και βρωμιάρηδες.
Σαράντα χρόνια οι πολιτικοί της πλάκας πούλαγαν εξυπνάδες στον Ελληνικό λαό και απο την άλλη έκλεβαν το χρήμα με τα τσουβάλια ή μάλλον άλλοτε με pumprers άλλοτα με τούβλα άλλοτε με μίζες άλλοτε με δωράκια άλλοτε με υψηλά αμοιβόμενες θέσεις για έργο ανίκανων ανθρώπων.
Πολιτκοί της πλάκας και της ρεμούλας υπόσχονταν λαγούς με πετραχίλια στους Έλληνες ενώ αυτοί τάπαιρναν απο τον ίδιο τον Ελληνικό λαό. Ψεύτες και υποκριτές οδήγησαν τη χώρα στα νύχια ξένων με τον πιο σκληρό τρόπο.
Τα λαμόγια της πολιτικής έχουν εξαφανιστεί, έχουν πιάσει στασίδι για να βλέπουν την καταστροφή που προσέφρεαν σ' αυτή χώρα χωρίς αισχύνη, χωρίς ίχνος πατριωτισμού, χωρίς αίσθηση ευθύνης.
Αφού τα 'πήραν' και ισοπέδωσαν τα ταμεία, πτώχευσαν τους οργανισμούς, πούλησαν τα φιλέτα της Ελληνικής οικονομίας, έδιωξαν εργαζόμενους με συμφωνίες στις αμοιβές που δεν είχαν ποτέ συμβεί σε καμιά χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας σήκωσαν και κεφάλι, αντέδρασαν όταν κατηγορήθηκαν γαι ιδιοτέλεια!!!
Τώρα ποιός θα πληρώσει; Τώρα που οι αλλαγές στη χώρα θα γίνουν με βάναυσο τρόπο και σε βάρος όλων των Ελλήνων που δεν φταίνε σε τίποτα θα λογοδοτήσει κανείς, θα κληθεί κανείς απ' αυτούς να απολογηθεί και να πάει φυλακή για τα εγκλήματα που έκαναν και έπαιξαν τα λεφτά του λαού και είτε τα πήραν εκείνοι είτε χάθηκαν σε 'επενδύσεις' της πλάκας;
Από σήμερα δεν υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση, δεν υπάρχει Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν υπάρχουν πολιτικές, δεν υπάρχουν θέσεις και απόψεις να τις κρίνει ο λαός και να επιλέξει!! Υπάρχει οικονομική χούντα, που θα επιβάλλει μέτρα σκληρά όπου θα καλούνται και πάλι οι 'τριακόσιοι' όχι να αποφασίσουν αλλά να επικυρώσουν την εντολή των ξένων, που ανέλαβαν να σώσουν τη χώρα!!!
Η επιτυχία της παρουσίας του ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι σίγουρη αφού θα οδηγήσουν τους μισούς Έλληνες στο θάνατο. Κι είναι προφανές ότι όποια μέτρα κι αν ληφθούν που θα αφορούν τους μισούς Έλληνες θα πετύχουν.
Απέτυχε η κυβέρνηση να πείσει την ΕΕ ότι είμαστε αξιόπιστοι, απέτυχε η κυβέρνηση να πειθαρχήσει και να δώσει αξιόπιστα μέτρα απέτυχε η κυβέρνηση να πείσει τους ξένους ότι μπορεί να διαχιεριστεί την κρίση. Απέτυχε η κυβέρνηση να δει το άνοιγμα της Ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη, απέτυχε να πείσει τους επενδυτές να έλθουν να στήσουν επιχειρήσεις στη χώρα, να μειώσουν την ανεργία, να ανανεώσουν το χρήμα. Προσανατολίστηκε στη κατεύθυνση να εισπράξει το ίδιο πάντα χρήμα απο ένα λαό που δεν έχει. Και τα μέτρα απέτυχαν γι' αυτό ακριβώς το λόγο, γιατί δεν διασφάλιζαν καμιά επιτυχία και ασφαλώς την επιστροφή των χρημάτων στους πιστωτές της Ελλάδας.
Στήθηκαν νέα παιχνίδια απο τους κερδοσκόπους όχι στη χρήμα της Ελλάδας αλλά στη φτώχεια της Ελλάδας να γίνει φτωχότερη. Κι αυτά με την ανοχή μιας κυβέρνησης που δεν κατάλαβε την ευθύνη της δεν ήξερε την κατάσταση ώς όφειλε και όπως έλεγε στους Έλληνες προεκλογικά.
Στήθηακν παιχνίδια στις χρηματαγορές με τεράστιες αποδόσεις και εις βάρος της χώρας με σκοπό όχι μόνο τα κέρδη αλλά και να οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στη πτώχευση, στην εξαθλίωση. Θεατής η κυβέρνηση και αδύνατη να αντιμετωπίσει το χάος παραδόθηκε στην ΕΕ κατ' αρχήν όπου εκεί η κ. Μέρκελ περίμενε να μας πάρει τα κεφάλια. Κι εκεί ο Πρωθυπουργός αναφέρονταν σε κερδοσκόπους, που τελικά η δουλειά αυτών είναι αυτή ακριβώς, να εντοπίζουν τις ανίκανες κυβερνήσεις, τους πολιτικούς με μηδενικές ανοχές και αντιστάσεις για να εκμεταλλευθούν.
Δεν έφτεξαν αυτοί, ούτε θα έπρεπε μια κυβέρνηση να υπολογίζει σε σοσιαλιστικές ευαισθησίες για να αφήσει την Ελλάδα να συνεχίζει τίς ίδιες πολιτικές.
Μιλούν όλες οι κυβερνήσεις για άδεια ταμεία για τις συντάξεις. Κανείς δεν λέιε ότι το 70% των αποθεματικών των ταμείων έχει επενδυθεί σε μετοχές την τελευταία εικοσαετία ενώ οι μετοχές απαξιώθηκαν κατά 70%. Όταν κανείς δεν υπήρξε να ελέγξει τις ''δράσεις'΄ ανίκανων ανθρώπων σε ισχυρές θέσεις, υψηλά αμοιβόμενων!!!
Ο κάθε άχρηστος πολιτικός παίρνοντας θέση αποφάσεων έβαζε τους δικούς του άχρηστους και ανίκανους ανθρώπους στα ταμεία να τα λεηλατήσουν, να εξανεμίσουν το χρήμα του λαού. Η εξυπηρέτηση έγινε αλλά και η καταστροφή επήλθε. Σήμερα τα ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις, ''δεν υπάρχει σάλιο''.
Ας μας πουν οι σημερινοί πολιτικοί πόσα χρήματα απο τα αποθεματικά των ταμείων είναι ακόμη τοποθετημένα σε μετοχές; Ας μας πουν πότε ρευστοποίησαν και ποιές ήταν οι τιμές κτήσης αυτών των μετοχών; Ποιός είχε πάρει τέτοιες αποφάσεις και γιατί;
Πολιτική και πολιτικοί της πλάκας!!!!
Να ξεχάσουμε την ποιότητα ζωής, τις προσδοκίες, τα οράματα απ' εδώ και μετά!! Τέλος!!!
Χαρτί και μολύβι τώρα. Θα δίνουμε περισσότερα και θα παίρνουμε πολύ λιγότερα για να πληρωθούν οι οφειλές μας στους ξένους. Τη διαχείριση αυτή μάλιστα θα την πληρώσουμε ακριβά.
Δεν θα υπάρχουν πολιτικές. Θα υπάρχει ''μπλοκάκι'' εσόδων - εξόδων. Καμιά ευαισθησία.
Οικονομική χούντα!!!!!! Κοινωνική εξαθλίωση!!! Χτύπημα στην περηφάνεια του Έλληνα!!!
Να φύγουν όλοι οι πολιτικοί, στα σπίτια τους και να φάνε αυτά που έκλεψαν. Να μην μας προσφέρουν τίποτα. Δεν θέλουμε αυτή τη προσφορά.
Έξω τα λαμόγια της πολιτικής, έξω τα παιδιά του πολιτικού σωλήνα, έξω οι άχρηστοι και οι ανίκανοι.
Να πάνε σπίτι τους. Ο Ελληνικός λαός να τιμωρήσει, στέλνοντας σπίτι τους όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: