Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η πολιτική που ακολουθεί σήμερα η κυβέρνηση απέχει μακριά από την πραγματικότητα. Η εμμονή στις καθυστερήσεις λήψης μέτρων που θα στοχεύουν όχι στην είσπραξη αλλά στην παραγωγή νέου χρήματος όχι έτοιμου χρήματος οδηγεί τη χώρα πρώτα στην επίσημη χρεοκοπία αλλά στην απόλυτη απομόνωση και στην καταστροφή της Ελληνικής παραγωγικής δυναμικής.
Όλες οι επιχειρήσεις, η καρδιά της παραγωγικότητας της οικονομίας περίμενε και σήμερα ακόμη περιμένει να ακούσει έστω και ένα μέτρο προς αυτή την κατεύθυνση. Κανένα. Όλοι έπεσαν και οδήγησαν τη χώρα, τους Έλληνες στη φτώχεια. Η ατολμία και η έλλειψη γνώσης από την πλευρά των κυβερνητικών στελεχών ακόμη και η απομόνωση απο το δοκιμασμένο πολλά χρόνια λαό οδηγούν τη χώρα στη απόλυτη εξαθλίωση.
Δεν θα επαναλάβουμε τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού προεκλογικά αλλά να ακούσουμε και να παρακολουθούμε τις τωρινές δηλώσεις του. Τη μια ημέρα δηλώνει  κατι και την επομένη δηλώνει άλλο!! Κανείς δεν ξέρει που πάει αυτή κυβέρνηση!!
Τώρα έφτασε στο σημείο να βάλει και ιδώτες (επιχειρήσεις) να ειπράξουν οφειλές του λαού στο δημόσιο, στην εφορία. Αν αυτό είναι πολιτική τι θα έλεγαν οι συγχωρεμένοι πολιτικοί Καραμανλής, Παπανδρέου απο τους νεώτερους.
Οι εισπρακτικές εταιρείες αναλαμβάνουν το ρόλο του κράτους γιατι εκείνο αδυνατεί. Δεν εισέπραξε την μήνη του κόσμου απο την εμφάνιση των εισπρακτικών εταιρειών που δουλεύουν για λογαριασμό των τραπεζών. Δεν κατάλαβαν τίποτα και μάλιστα χρησιμοποιούν τον ίδιο αυτό μηχανισμό.
Αφήνει η σημερινή κυβέρνηση να δανείζεται η χώρα με επιτόκια της τάξης του 7,5%!!! Καθυστερεί, καθυστερεί και μόνο αυτό. Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τη χώρα μας, θεωρώντας μας ανίκανους, άχρηστους, κλέφτες και απατεώνες και η κυβέρνηση ασκεί πολιτική τρομοκρατίας απέναντι σ' ένα λαό που δεν φταίει σε τίποτα απολύτως και καλείται να πληρώσει για άλλους και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο χωρίς να γνωρίζει το μέλλον του ακόμη μια φορά.
Τσουβάλια τα χρήματα που χάνονται κάθε ημέρα στις αγορές χρήματος απο λάθος πολιτικές αλλά και αδιέξοδες.
Μήπως είναι σκόπιμη αυτή καθυστέρηση; Μήπως πρέπει να ταϊσουμε κάποια άλλη κάστα ανθρώπων, που δεν έφαγαν τα προηγούμενα χρόνια; Ίσως έτσι να εξηγείται αυτή η πορεία.
Κάθε ημέρα εισπράττει το Ελληνικό δημόσιο φτιαριές χρημάτων με τις νέες εκδόσεις τίτλων του Ελληνικού δημοσίου.  Που πανε αυτά τα λεφτά; Ποιός τα διαχειρίζεται; Και επιμένουμε στη δανειοληψία με υψηλά επιτόκια και να στέλνουμε τα spreads στο άπειρο. Και ο πρωθυπουργός να δηλώνει ότι δεν ασχολειται με τα spreads. Με τι ασχολείται τότε. Μήπως με το πως θα συνατήσει τη κ. Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία μάλιστα δήλωσε ότι συνάντησε τον πρωθυπουργό όταν κανείς άλλος δεν μπορεί να πλησιάσει στο Μέγαρο Μαξίμου όχι να τον δει!!!
Επι τέλους να καταλάβει η κυβέρνηση ότι τα μέτρα και η πολιτική τρομοκρατίας έχει όρια!!! Θα έχει συνέπειες αυτές οι πολιτικές και το κακό θα έχει γίνει. Ο λαός θα έχει πάει άλλος στη φυλακή άλλος στον Τειρεσία, άλλος θα έχει πεθάνει, άλλος θα έχει φύγει μετανάστης!!
Διαλύεται η χώρα, αλλάζει σύνθεση, απαξιώνεται και ο λαός δεν το αντέχει άλλο. Επιτέλους!!
Δεν μπορεί άνθρωποι τύπου Πάγκαλου να διαχειρίζονται τα πράγματα. Τύποι που δοκιμάστηκαν και αυτό που έμεινε στο λαό είναι η προδοσία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: