Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ

Κάτω απο την πίεση της κ. Μέρκελ και όχι μόνο το ΔΝΤ αρχίσει να πιέζει ακόμη περισσότερο για τη λήψη νέων σκληρότερων μέτρων. Έτοιμη να υπογράψει η κ. Μέρκελ αλλά ....πρώτα τα μέτρα. Αυτά είπε χθες ούτε λίγο ούτε πολύ η κ. Μέρκελ. Όλος ο πλανήτης ήταν κρεμασμένος απο τα χείλη της κ. Μέρκελ. Τα κατάφερε η κ. Μέρκελ να κινεί όλο τον πλανήτη. Αυτό θέλει και επεδίωκε απο την πρώτη στιγμή. Ηγετικό ρόλο όχι στην Ευρώπη μόνο αλλά σε όλο τον πλανήτη!!!!!!
Πριν τη συνέντευξη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ομπάμα, ο οποός φαίνεται πολύ ''σκεπτικός'' με το πρόβλημα της Ελλάδας. Πολύ σκέψη!!!
Και η κ. Μέρκελ παρηγόρησε τον κ. Ομπάμα λέγοντάς του ότι θα το αναλάβει εκείνη και το ανέλαβε. Έστειλε το μήνυμα και πάλι στη συνέντευξη, ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΤΕ (αν δεν πεθάνετε, δηλαδή!!).
Τι τα λέει η κ. Μέρκελ και σε ποιόν; Στον Ελληνικό λαό ή στα λαμόγια;
Οι αγορές είναι ανεξέλεγκτες ή τελικά πίσω απο αυτό που βλέπουμε είναι και το εργαλείο που χρησιμοποιεί η ίδια η ΕΕ για να γίνουν τα κράτη μέλη πιο πειθαρχημένα στις προσταγές και τις επιταγές της;
Και στο κάτω - κάτω γιατί δεν φαίνεται να έχουν την πλήρη γνώση για την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί όχι απο το λαό αλλά απο τους πολιτικούς - διαχειριστές του δημόσιου χρήματος; Μήπως πρέπει να καλέσει και όλη τη Siemens να απολογηθεί για τα εγκλήματα που διέπραξε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο; Σε μια Siemens που ανακοίνωσε τεράστια κέρδη σε μια οικονομική συγκυρία που χειρότερη δεν υπήρξε ποτέ! Γιατί, λοιπόν, δεν απολογείται η κ. Μέρκελ για τα εγκλήματα των εταιρειών της Γερμανίας που την στηρίζουν παρασκηνιακά; Αυτό να μας κάνει η κ. Μέρκελ κι ας αφήσει τις αυστηρές επιταγές προς τον Ελληνικό λαό, ένα βασανισμένο και προδομένο λαό, που καλείται να βγάλει το φίδι απο την τρύπα για λογαριασμό των πουλημένων πολιτικών, που ούτε την ίδια τους την πατρίδα δεν μπορούν να προστατέψουν. Ξέρουν, όμως, να προστατεύουν τον εαυτό τους, ξέρουν, όμως, να πλουτίζουν ασχολούμενοι κατ' επάγγελμα με την πολιτική. Σ' αυτούς και στον εαυτό της να αποτανθεί η κ. Μέρκελ!! Οφείλει να το κάνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: