Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

O KAKΛΑΜΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΔ

Φαίνεται ότι η υπόθεση υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα έχει κλείσει. Ο κ. Κακλαμάνης φαίνεται να έπεισε το επιτελείο του Προέδρου της ΝΔ και να δέχθηκε την υποψηφιότητα για την Αθήνα.
Παρ' όλο που κάποιοι απο το κόμμα της ΝΔ δήλωναν ότι όλοι θα κριθούν, σήμερα η υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που πολλοί αμφισβητούν ευθέως για την παραγωγικότητά του κλειδώνει.
Να θυμίσουμε οτι ο κ. Κακλαμάνης είχε στηρίξει κι επομένως ανήκει στο στρατόπεδο της κ. Μπακογιάννη και μάλιστα με πολύ προκλητικό τρόπο εναντίον του σημερινού προέδρου.
Αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι η ΝΔ εμφανίζει σημάδια υποχώρησης υπό την πίεση που ασκεί με τον τρόπο της η κ. Μπακογιάννη.
Μ' αυτό ανοίγει και το δρόμο για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα. Η ΝΔ φαίνεται να εγκλωβίζεται στον ίδιο της τον εαυτό με τις υποχωρητικές και ανευ ουσίας θέσεις, τις οποίες διασκευάζει κατά όπως εμφανίζεται στο προσκήνιο.
Αν η ΝΔ θέλει να οργανώσει ένα κόμμα απο την αρχή και να γίνει αξιόπιστο απέναντι στους 800000 ανθρώπους που στήθηκαν να ψηφίσουν την ανανέωση αυτού του κόμματος οφείλει να ακολουθήσει την επιταγή των 800000 ανθρώπων. Να μην εξαιρέσουμε και όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για ένα νέο αξιόπιστο και σοβαρό κόμμα στην υπηρεσία του λαού και μόνον.
Η διατήρηση στις θέσεις που κατείχαν πριν τις εκλογές απο κάποιους ανθρώπους αφήνει να διαφανεί η αμφισβήτηση μιας επιτυχίας στο νέο εγχείρημα του σημερινού προέδρου.
Καιρός να καταλάβουν όλοι οι κατέχοντες θέσεις όπως πριν ότι δεν αρκεί να γίνονται προσυνέδρια επί προσυνεδρίων με την παρουσία και τον πολιτικό λόγο άσχετων και ανίκανων δοκιμασμένων πολιτικών των προηγούμενων δεκαετιών. Είναι ανάγκη να ανανεωθεί όλο το σύστημα απο τη ρίζα του και όχι ''μερικώς''. Να δωθεί μήνυμα στο λαό ότι όλα αλλάζουν σίγουρα και σοβαρά.
Η πίεση Κακλαμάνη και η υποχώρηση του κόμματος ύστερα απο προκλητικές δηλώσεις του πρώτου που εξέθεταν τον σημερινό πρόεδρο δείχνει αδυναμίες που δεν ξεπερνιούνται, δυστυχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: