Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Εξαιρούνται από το ενιαίο μισθολόγιο οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και του Αθηναϊκού Πρακτορείου

Εξαιρούνται από το ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο οι δημοσιογράφοι (ΕΣΗΕΑ) και το προσωπικό των δημοσιογραφικών οργανισμών (μέλη της ΕΠΗΕΑ), που εργάζονται στα ΜΜΕ του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.Το ανωτέρω έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση που είχαν τα προεδρεία της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ με τον υπουργό Επικρατείας Παντελή Καψή.


Η σχετική ρύθμιση θα περιληφθεί στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που εγκρίθηκε στο Υπουργικό συμβούλιο και στην οποία προβλέπεται «η τροποποίηση της παρ. 3 του άρθρου 32 του Ενιαίου Μισθολογίου όσον αφορά τις αποδοχές των δημοσιογράφων, που απασχολούνται είτε στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, είτε στην ΕΡΤ».


Για την εφαρμογή της ρύθμισης προβλέπεται να εκδοθεί σχετική υπουργική απόφαση.

Γι' αυτό πήρε την θέση αυτή ο κ. Καψής. Να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των δημοσιογράφων που ακόμη μια φορά διακρίνονται απο όλους τους άλλους βασανισμένους Έλληνες.
Και παρατηρείστε ότι είναι η πρώτη ενέργειά του ως κατέχων θέση εξουσίας. Σκεφθείτε σε λίγο καιρό τι θα κάνει ο νέος εκπρόσωπος της κυβέρνησης!!!!!! Ποιόν νομίζετε ότι θα υπερασπιστεί; Αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Να δούμε αν τα μέσα ενημέρωσης θα το αναδείξουν ή θα το πνίξουν!! Εμείς εκτιμούμε ότι θα το πνίξουν!!!
Οι παρεμβάσεις του κ. Καψή στηρίζονται στις ΄΄προοδευτικές΄΄ καταβολές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: