Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


«Δεν έχουμε να συμψηφίσουμε τίποτε και δεν θα αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ να κάνει τη χώρα Κολοσσαίο», απάντησε σκληρά από την Καστοριά ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στο κλίμα σκανδαλολογίας των τελευταίων ημερών.
Ο πρωθυπουργός, βάζοντας στο κάδρο τον Γιώργο Παπανδρέου, τον κατηγόρησε ότι είναι αδύναμος να ανταποκριθεί στις εθνικές προκλήσεις, γι αυτό και συμπεριφέρεται ανεύθυνα και καλλιεργεί νοσηρή ατμόσφαιρα στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς, επεσήμανε το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης για την έξοδο από την οικονομική κρίση, καθώς και τα δημόσια έργα που προωθούνται στην περιφέρεια. «Ένταση υπάρχει όταν κάποιος βρίσκεται σε δυσαρμονία με την κοινή λογική, πηγαίνει κόντρα στην πραγματικότητα, όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία σχολίασε μιλώντας με δημοσιογράφους σχετικά με τους υψηλούς τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως για τις κολοσσιαίες ευθύνες του για την οπισθοχώρηση της χώρας τα τελευταία πέντε χρόνια δεν είπε τίποτα.
«Όσο κι αν οξύνουν τη δικομματική κοκορομαχία Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να κρύψουν ότι έχουν την ίδια χρεοκοπημένη στρατηγική. Τους αξίζει λαϊκή τιμωρία και καταδίκη το σχόλιο του ΚΚΕ.
Από την πλευρά του, ο Συνασπισμός τονίζει ότι η ομιλία του πρωθυπουργού αποτελεί πρόκληση, καθώς υπεραμύνθηκε για τα επιτεύγματα της οικονομικής πολιτικής, ενώ είναι γνωστό ότι τίποτα δεν πάει καλά.
Το ΛΑΟΣ τέλος σχολίασε πως ο κ. Καραμανλής ταλαιπωρεί τον ελληνικό λαό και εξαντλεί την υπομονή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: