Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Χαλάνδρι 29 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ιστορικής μας ομάδας ΑΕ Χαλανδρίου Δούκα, μέσω της οποίας τεχνηέντως εκφράζονται παράπονα για οικονομική ασυνέπεια του Δήμου Χαλανδρίου απέναντι στα συμφωνηθέντα.
Ο Δήμος μαζί με τον Ο.Ν.Α., έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με την Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, με ξεκάθαρους όρους. Ο Δήμος έχει αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του – ουκ ολίγες φορές – προς την αθλούμενη νεολαία της περιοχής, ενώ πάγια θέση της δημοτικής αρχής είναι η ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, τα οποία εκτός από αθλητικό έργο , παράγουν και κοινωνικό, το οποίο εμείς και θέλουμε, αλλά και οφείλουμε να στηρίζουμε. Άλλωστε η νεολαία μας είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μας και η μεγάλη ελπίδα αυτού του τόπου. Απτή απόδειξη η αναβάθμιση του χλοοτάπητα του γηπέδου Χαλανδρίου αλλά και όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής.
Αλήθεια, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γνωρίζουν όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες; Αλήθεια, οι παίκτες γνωρίζουν τι έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο Δήμος ; Ξέρουν που έχουν διατεθεί τα χρήματα από τις χορηγίες που έχουν κλειστεί με την βοήθεια της δημοτικής αρχής ; Γνωρίζουν για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει προσωπικά ο Δήμαρχος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, προκειμένου να αμβλυνθούν οι διαφορές που υπάρχουν και να ολοκληρωθεί η εφετινή αγωνιστική χρονιά και εν συνεχεία να ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου; Γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές μας τα παράπονα που έχουν παράγοντες της ομάδας από τον ίδιο τους τον σύλλογο ; Γνωρίζουν τις υποχρεώσεις του Δήμου οικονομικά, υλικά και χρονικά ή τους ενημέρωσαν κάποιοι κατά βούληση ;
Το μόνο που έχει ζητήσει η δημοτική αρχή είναι πλήρης διαφάνεια των οικονομικών στοιχείων και ενημέρωση για την λειτουργία της ομάδας.
Εδώ και αρκετό καιρό , πλην του Προέδρου της ομάδας και προσφάτως του Κωστή Δούκα, κανείς άλλος εκπρόσωπος της ΑΕ Χαλανδρίου Δούκα , ή αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών δεν ζήτησε συνάντηση η έστω τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο προκειμένου να τον ενημερώσουν και να τους ενημερώσει ή να συζητήσουν για τα θέματα της ομάδας. Βέβαια αν αυτό είχε συμβεί, ο ιθύνων νους αυτής της επιστολής δεν θα μπορούσε να προβεί στη σύνταξη της. Οι παίκτες και όσοι άλλοι το επιθυμούν, θα είχαν πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις με μοναδικό γνώμονα την αλήθεια και το καλό του ιστορικού μας σωματείου.
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου βρίσκεται στην διάθεση των ποδοσφαιριστών προκειμένου να συζητήσει μαζί τους όλα τα θέματα από κοντά, και όχι μέσω «δήθεν» ανακοινώσεων στον Τύπο, και παράλληλα καλεί αυτούς που χρησιμοποιούν ως ασπίδα προστασίας τους ποδοσφαιριστές για τη μη χρηστή λειτουργία της ομάδας, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.



Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: