Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο Κ. Μητσοτάκης δίνοντας ακόμη μια φορά συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό Mega δήλωσε ότι στηρίζει τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Είναι δύσκολη η περίοδος που περνά η χώρα και ότι τα ελλείμματα άρχισαν απο παλιότερα επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
Είπε, επίσης, ότι η εξεταστική επιτροπή για τα οικονομικά δεν βοηθάει σ' αυτή τη συγκυρία και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συντηρήσει κλίμα ενότητας και ομοψυχίας στο ζήτημα της εξεταστικής.
Για τη Νέα Δημοκρατία είπε ότι να σταματήσει τον κατήφορο και να δείξει ανωτερότητα.
Πρότεινε δε να αναλάβει το υπουργείο οικονομικών ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

ΣΧΟΛΙΟ: Υποστηρίζει ο Κ. Μητσοτάκης τα μέτρα της κυβέρνησης. Πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του και πάλι είπε οτι η Ελληνική οικονομία έχει πρόβλημα (αναγνώρισε την διάγνωση Καραμανλή) και ξανάπρότεινε να συσταθεί κυβέρνηση Εθνικής ενότητας με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και υπουργό οικονομίας τον Αλέκο Παπαδόπουλο. Δεν πιστεύει ότι η ΝΔ έχει στελέχη για να κυβερνήσουν και να διαχειριστούν τα οικονομικά; Δοκιμάστηκε βέβαια η ΝΔ και απέτυχε, όμως ο μηδενισμός και η ισοπέδωση αυτή μήπως κρύβει κάτι άλλο; Το όνομα Αλέκος Παπαδόπουλος το χρησιμοποιεί πάρα πολύ ο Κ. Μητσοτάκης ενώ το ΠΑΣΟΚ και το ξέχασε και το έστειλε σπίτι του!!
Ευθυγραμμισμένες οι θέσεις του Κ. Μητσοτάκη με αυτές της κ. Μπακογιάννη. Κρατούν γραμμή ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ κι αυτό μας βάζει σε υποψίες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: