Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ν.Δ.

Η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, καλεί τα αυτοδιοικητικά στελέχη των Περιφερειών Αττικής, Κρήτης και Λέσβου, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη σε συναντήσεις – συζητήσεις με θέ-μα:



«την πορεία και το μέλλον της Αυτοδιοίκησης στη νέα εποχή»


▷ Η συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Περιφέρειας Αττικής θα γίνει στις 7 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο «ΚΑΡΑΒΕΛ» (αίθουσα Ιλισσός) από τις 17:00 έως 22:00.


▷ Η συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης θα γίνει στις 10 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο «GALAXY» στο Ηράκλειο από τις 10:00 έως 15:00.


▷ Η συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών του Νομού Λέσβου θα γίνει στις 11 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» στη Μυτιλήνη, από τις 10:30 έως 15:30.


Η Νέα Δημοκρατία και τα αυτοδιοικητικά στελέχη δίνουν δυναμικά το παρόν στις προκλήσεις της νέας εποχής γιατί στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που διανύουμε, περισσότερο από κάθε φο-ρά απαιτείται εγρήγορση και κινητοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων.


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως ο πλησιέστερος προς τους πολίτες θεσμός καλείται να διαδραματίσει νέο ου-σιαστικό ρόλο «ενταγμένο» στη νέα πραγματικότητα.


Καλείται να προσκαλέσει τους ενεργούς πολίτες, να ενεργοποιήσει τις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις και να εκφράσει την αλληλεγγύη της κοινωνίας στους αδύναμους συμπολίτες μας.


Με ουσιαστική αποκέντρωση, με ανεξαρτησία πόρων, με ευέλικτη και λειτουργική διοίκηση καλείται να αποτελέσει τον κύριο πυλώνα μιας ευημερούσας πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: