Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Oι προσπάθειες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ.Αντώνη Σαμαρά να βάλει πλάτη στον τόπο μας, να στηρίξει την Ελληνική Οικονομία συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα, όταν θα βρίσκεται και πάλι στις Βρυξέλλες, στις 25 Μαρτίου, ανήμερα με την Εθνική μας Γιορτή, για να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.



Στις 25 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες, ο κ. Σαμαράς, μετά από πρωτοβουλία της Γερμανίδας Καγκελαρίου κας Α. Μέρκελ, θα είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στη Σύνοδο των αρχηγών των κομμάτων, που με-τέχουν στο ΕΛΚ, για να μπορέσει να τους εκθέσει τις παραμέτρους του Ελληνικού οικονομικού και πολι-τικού προβλήματος, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να συζητήσουν, όλοι μαζί, τους τρόπους εξόδου της Ελλάδος από την κρίση.


Ο κ.Αντώνης Σαμαράς επιφυλάσσεται και σε αυτή τη Σύνοδο, που είναι εξαιρετικής σημασίας, κατά τη Σύνοδο, δηλαδή, της επόμενης εβδομάδας, να παρουσιάσει τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, για να εξασφαλίσει η Ελλάδα την απαραίτητη βοήθεια στο πλαίσιο της Ευρωζώνης, ώστε να μπορέσει να βγει το συντομότερο δυνατόν, με τον ασφαλέστερο δυνατότερο τρόπο, από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: