Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ανάδειξη και η προβολή των θέσεων της Ν.Δ

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Kοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ο Τομέας Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίασή του, με θέματα την οργανωτική διάρθρωση του Τομέα, την προσυνεδριακή διάσκεψη για την εργασία και την κοινωνική ασφάλιση, που θα γίνει στη Χαλκίδα, στις 13 Μαρτίου 2010, καθώς και την προσυνεδριακή διάσκεψη για την κοινωνική πολιτική, που θα γίνει στην Πάτρα στις 8 Μαΐου.


Προτεραιότητές μας είναι η ανάδειξη και η προβολή των θέσεων της Ν.Δ., η συστηματική παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, η άσκηση υπεύθυνης και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης και η διαμόρφωση του νέου πλαισίου θέσεων και πολιτικών της Παράταξής μας στον κρίσιμο Τομέα της Εργασίας και της Κοινωνικής Ασφάλισης.


Ο Τομέας μας είναι ανοιχτός σε όλους για να εκφράσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους. Φιλοδοξία του Το-μέα είναι να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους συναδέλφους Βουλευτές και όλα τα στελέχη μας σε ζητήματα της αρμοδιότητάς του. Αποφασίσαμε ο Τομέας να λειτουργήσει σε 3 τμήματα: Εργασίας, Κοι-νωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Προστασίας.


Τα μέλη του Τομέα θα έχουν τακτική ενημέρωση, αλλά και θα καταθέτουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους, με ηλεκτρονικό τρόπο, για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας: Το Εργασιακό ΝΣ, αλλά και τις δο-μικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό.


Ο Τομέας θα συνεδριάζει σε ολομέλεια σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Θέλω να σημειώσω ότι, στην πρώτη συνεδρίαση του Τομέα, παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο γενικός διευ-θυντής της Ν.Δ. κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Γιάννης Μανώλης, ο συνάδελφος βουλευτής Ηλείας και πρώην υφυπουργός κ. Γιώργος Κοντογιάννης, η συνάδελφος βου-λευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη, ο συνάδελφος βουλευτής Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντι-νίδης, ο συνάδελφος βουλευτής Αττικής κ. Νικόλαος Καντερές και ο συνάδελφος βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: