Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Στρατηγικής σημασίας διεύρυνση για την εταιρεία με τη συμμετοχή σε αυτή των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς
Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αναπτυξιακής Μελισσίων Νέας Πεντέλης (ΑΜΝΕΠ) αποτελεί η έγκριση της συμμετοχής στην εταιρεία δύο ακόμη Δήμων και συγκεκριμένα της Αγίας Παρασκευής και της Κηφισιάς.
Κατόπιν, διεξαγωγής την περασμένη εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων αποφασίστηκε η ένταξη των παραπάνω ΟΤΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, καθώς και ο ορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στη Γ.Σ. έδωσαν το παρόν οι Δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, Νέας Πεντέλης Κώστας Κοσοβίτσας, Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος, ο Πρόεδρος της ΑΜΝΕΠ Ασημάκης Φωτόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Τσούκλερης.

Η διεύρυνση της σύνθεσης της ΑΜΝΕΠ συνιστά μιας στρατηγικής σημασίας επιλογή που την καθιστά περισσότερη ισχυρή ως προς την επίτευξη των στόχων της στους καινοτόμους τομείς που δραστηριοποιείται, με έμφαση στην προώθηση της τοπικής ανάπτυξης. Με την αύξηση κεφαλαίου η μετοχική σύνθεση της ΑΜΝΕΠ έχει ως εξής: Δήμος Μελισσίων 37,5%, Δήμος Αγίας Παρασκευής 25%, Δήμος Κηφισιάς 25%, Δήμος Νέας Πεντέλης 12,5%.
Παράλληλα, το ενδιαφέρον που έδειξαν και τελικά η απόφαση που έλαβαν οι δύο Δήμοι, Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς, προκειμένου να καταστούν συμμέτοχοι στο σχήμα της ΑΜΝΕΠ, καταγράφεται ως άλλη μία επιβεβαίωση και επιβράβευση του εγχειρήματος και των προσπαθειών που καταβάλλονται το τελευταίο διάστημα από τη Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: