Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Εγκατάσταση Νέων Γεωργών

H Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει ότι, με την αριθ. 8622/25.6.2009 απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποφασίσθηκε ο ορισμός της 15/7/2009 ως ημερομηνίας λήξης της περιόδου υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης - φακέλων υποψηφιότητας έτους 2009 για τo σύνολο των Περιφερειών της Χώρας, λόγω υπέρβασης του ορίου πιστώσεων που έχει κατανεμηθεί ανά Περιφέρεια βάσει της υπ’ αριθμ. 1422/27-1-2009 απόφασης «Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης- φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο καθεστώς του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Αιτήσεις ενίσχυσης – φάκελοι υποψηφιότητας που υποβάλλονται μετά την ημερομηνία λήξης της περιόδου αυτής, δεν αξιολογούνται

Υπενθυμίζεται επίσης ότι :

Οι πιστώσεις που κατανεμήθηκαν για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2009 (πρώτη περίοδο εφαρμογής) είναι 1.300.000 ευρώ. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο Μέτρο και να υποβάλλουν σχετικό αίτημα .

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να ενταχθούν στο καθεστώς ενίσχυσης θα πρέπει να παραλάβουν τα έντυπα συμμετοχής καθώς και τα ζητούμενα δικαιολογητικά από: την Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α., την Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Π.Ν.Α , την Ενδιάμεσή Διαχειριστική Αρχή της Π.Ν.Α. και την Ειδική Υπηρεσία Συγχρηματοδοτούμενων Μέτρων και Πράξεων Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τους δικτυακούς τόπους: www.minagric.gr & www.notioaigaio.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: