Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΠΟ http://www.papaioannou.wordpress.com/


Γνωστή Συντρόφισσα από την Λάρισα προτείνει όπως:


Να κλείσει η Βουλή να μην πληρώνουμε. Αφού το νομοθετικό έργο θα ασκείτε με e-mail και FAX από τις Βρυξέλες δεν υπάρχει λόγος να λειτούργει και να πληρώνουμε μισθούς εν μέσω κρίσης.
Το να κάθονται και να συζητάνε στις εξεταστικές για υποθέσεις που έχουν παραγράφει τυχών πολιτικές ευθύνες, δεν νομίζω ότι είναι δικαιολογία για να λειτουργεί κοτζάμ βουλή. Τέτοιες κουβέντες μπορούν να τις κάνουν εάν θέλουν στα καφενεία.
Περεταίρω προτείνεται να καταργηθούν και τα υπουργικά συμβούλια. Είναι αρκετά υποτιμητικό για ένα υπουργό να επικυρώνει τις αποφάσεις των Βρυξελών. Η διαδικασία από εδώ και πέρα σε αυτά τα συμβούλια θα είναι περίπου ως έξεις. Απο το FAX θα έρχονται οι εντολές, ένας θα τις διαβάζει δυνατά και το υπουργικό συμβούλιο θα καλείται να την επικυρώσει υψώνοντας την δεξιά. Γελόιοτητα. Είναι προφανές ότι αυτή την δουλειά μπορούν να την κάνουν και εθελοντές περαστικοί στο τσάμπα.
Βεβαίως για την ομαλή λειτουργία και περαίωση των εντολών της ΕΕ προτείνεται να συσταθεί μια απλή γενική γραμματεία με αρμοδιότητα να λαμβάνει τα FAX και e-mail από την ΕΕ. Να τα πρωτοκολλεί για την Ιστορία και τα αρχεία του πρώην κράτους και να τα προωθεί σε αυτούς που πρέπει να τα εκτελέσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: