Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η κ. ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Η κ. Μέρκελ κατάφερε ένα μεγάλο 'άθλο'. Κατάφερε να αναμοχλεύσει πάθη του παρελθόντος. Κατάφερε να ξεσηκώσει τον Ελληνικό λαό, κατάφερε να θυμηθούν οι έλληνες τα αίσχη που έκαναν τα φασιστικοειδή ανθρωπόμορφα τέρατα στους Έλληνες και όχι μόνο. Κι αυτό για να φανεί η κυρία που προστατεύει τα συμφέροντα της Γερμανίας και των Γερμανών της.
Το θέμα γενήθηκε από την αντίδραση της κ. Μέρκελ στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ όταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός συζητούσε και ζητούσε πολιτική στήριξη από την Ενωμένη Ευρώπη που κάθε άλλο παρά ενωμένη είναι. Όταν ο κ. Παπανδρέου προσπαθούσε να πείσει ότι είναι καθήκον των εταίρων της ΕΕ να στηρίξει μέλος αυτής της υποτίθεται ενωμένης Ευρώπης εκείνη επιτίθετο στον Έλληνα Πρωθυπουργό με προκλητικό και αντιδεοντολογικό τρόπο να αντισταθεί στην έκκληση του Πρωθυπουργού. Χρειάστηκε πολλές φορές η παρέμβαση του κ. Σαρκοζί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σανίδα σωτηρίας ο Γάλλος πρόεδρος.
Όμως η στάση της κ. Μέρκελ έδειξε πολλά. Επιθυμεί και το έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό να αποτελεί κεντρικό πυρήνα επιρροής στα πράγματα της Ευρώπης. Θέλει να παίξει το ρόλο του αφεντικού της ΕΕ. η σύναιση είναι άγνωστη λέξη και όρος για την κ. Μέρκελ.
Έτσι λοιπόν η νέα σιδηρά κυρία της Ευρώπης μετέφερε κλίμα εχθρότητας στους λαούς και πρώτα βέβαια στους Γερμανούς, οι οποίοι με τα αισχρά δημοσιεύματα και την υποτιμητική συμπεριφορά τους, τα αναίσχυντα δημοσιεύματα των εντύπων παρέσυρε και το δημοσιογραφικό κατεστημένο της Γερμανίας της για να χτυπήσει την Ελλάδα. Μέγας άθλος!!
Όμως οι Έλληνες έχουν να θυμούνται γεγονότα με πολύ πίκρα. Η κ. Μέρκελ μάλλον δεν ξέρει ιστορία. Αν ήξερε θα θυμόταν τις σφαγές νηπίων και ηλικιωμένων στην Ελλάδα. Αυτά λέγονται φόνοι εκ προμελέτης και δικάζονται και καταδικάζονται και πληρώνονται. Τίποτα απ' αυτά δεν έπαθε η Γερμανία της κ. Μέρκελ. Όμως οι Έλληνες όχι μόνο θυμούνται αλλά και δεν ξεχνούν.
Τα χρήματα η κ. Μέρκελ τα έθεσε πάνω από ηθικές και αξίες. Κι αυτό για να κατωχυρώσει την πολιτική της θέση στη Γερμανία, να περάσει άλλες εντυπώσεις, να μεταφέρει τα εσωτερικά της προβλήματα σε άλλα ζητήματα για να ωθήσουν το ενδιαφέρον του Γερμανού πολίτη προς το ρατσισμό και την εχθρότητα. Μέγας άθλος!!
Η κ. Μέρκελ ξέχασε επίσης ότι οι προμήθεις και οι αγορές προϊόντων της Ελλάδας έγιναν πολλές φορές από τη Γερμανία. Ξέχασε τη Siemens, ξέχασε τις αγορές όπλων. Αυτά τι είναι, κ. Μέρκελ; Χρήματα του Ελληνικού λαού, που πονάει που πληρώνει τον λαό που τον βασάνισε και ζητά και ρέστα.
Ξέχασε η κ. Μέρκελ τον ιδρώτα και άιμα που χύθηκε από τους Έλληνες μετανάστες στα υπόγεια της βαριάς βιομηχανίας της Γερμανίας όπου οι Γερμανοί ούτε καν ήξεραν που είναι!!
Τα ξέχασε η κ. Μέρκελ, γιατί τώρα η Ελλάδα φανερά είναι σε δύσκολη θέση και βρήκε την ευκαιρία να προκαλέσει μεγαλύτερη εξάρτηση της Ελληνικής οικονομίας από την Γερμανία.
Εκείνο που σκέφτεται κανείς έιναι ότι λείπουν οι βαρβάτοι πολιτικοί που να βάλλουν στη θέση της την κυρία αυτή που προκάλεσε τον Ελληνικό λαό, τον Ελληνικό πολιτισμό, που ξεσήκωσε τα πάθη των Ελλήνων για κάποια ευρώ!! Προκάλεσε ένα λαό που με τον πολιτιμσό του και τη σοφία του δίδαξε αυτο΄ςυ τους βάρβαρους και ανισόρροπους λαούς, που σφάζονταν επί αιώνες μεταξύ τους.
Δεν θαυμάζουμε τον Γερμανικό λαό. Δεν μας λέει τίποτα. Εκείνο που πάντα επεδίωκαν ήταν η εκμετάλλευση. Αυτούς τους λαούς οι Έλληνες τους βάζουν στην άκρη. Κι αυτή είναι η αξία για τους Έλληνες.
Μην έλθετε στην Ελλάδα, κ Μέρκελ, είστε ανεπιθύμητη, μην έλθουν και οι Γερμανοί σας αυτοί του ήθους και των αξιών όπως οι δημοσιογράφοι (αν είναι δημοσιογράφοι) του Focus. Να πάτε στην Τουρκία ή όπου αλλού έχετε συμφέροντα.
Είστε ανεπιθύμητη, κ Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: