Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ


Την απόφασή του να κινηθεί νομικά κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχαν στην εξεταστική και την προανακριτική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, εξέφρασε μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Πέτρος Δούκας, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα το πόρισμα «μπακαλόχαρτο» και «ψευτοπόρισμα»...


Ο κ. Δούκας ακόμη ανέφερε θα προσφύγει εναντίον των προέδρων των επιτροπών και της γραμματέως, λέγοντας ότι οι «αυτοί που έκαναν αυτές τις αθλιότητες πρέπει να λογοδοτήσουν».


Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι στην υπόθεση του Βατοπαιδίου «ειπώθηκαν απίθανα ψέματα και έγιναν παραβάσεις του Συντάγματος, για να κερδηθεί χρόνος για την υπόθεση της Siemens».


Όσο για τη στάση της ΝΔ είπε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την περίοδο του Αντώνη Σαμαρά, καθώς όλοι λένε ότι είναι αθώος.


Για την περίοδο της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή είπε ότι έγιναν κάποιοι άστοχοι χειρισμοί, αφέθηκε η υπόθεση να διογκωθεί, αλλά όλα αυτά καλή τη πίστη.


Τέλος, ανέφερε ότι θεωρεί πως γι' αυτόν η πόρτα της ΝΔ είναι ανοιχτή. Όσο για το εάν θα επιστρέψει στην ενεργό πολιτική είπε ότι θα το εξετάσει, καθώς αυτή την ώρα είναι στον ιδιωτικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: