Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΤΑ

Είναι γνωστό ότι όλα τα άλλα κόμματα στηρίζουν ένα μέρος της οικονομικής τους επάρκειας, στις εισφορές των μελών τους.



Το ΠΑΣΟΚ εισπράττει και αυτό ένα μέρος των εσόδων του από συνδρομές μελών και φίλων. Έχει μάλιστα υπογράψει σύμβαση με τον ΕΛΤΑ και η σχετική διαδικασία υλοποιείται μέσω λογαριασμών Ταχυπληρωμής.
Για το έτος 2009 εβδομήντα επτά χιλιάδες (77.000) άνθρωποι συνεισέφεραν, μέσω της διαδικασίας αυτής, την ενίσχυσή τους στο Κίνημα. Φέτος ο μηνιαίος μεσοσταθμικός ρυθμός είσπραξης από τον Οργανισμό παρόμοιων λογαριασμών, ανέρχεται σε λιγότερα από πεντακόσια (500) τεμάχια το μήνα.


Δηλαδή το 2010 οι εισφορές θα κυμανθούν από 5 έως 7.000 τεμάχια. Μείωση της τάξης του 90%.


Μείωση βλαπτική για την πορεία των εσόδων του ΕΛΤΑ.


Μείωση ενδεικτική της καθίζησης που έχει υποστεί το ΠΑΣΟΚ λόγω της απαράδεκτης πολιτικής που εφαρμόζει η Κυβέρνησή του.


Μείωση που διαψεύδει όλους αυτούς τους μελετητές και τους γητευτές της Κοινής Γνώμης, που για να στηρίξουν την οικονομική τους επιβίωση σε εποχές ακραίας οικονομικής Κρίσης, δεν αποτυπώνουν στα κείμενα ή τους πίνακές τους, το πραγματικό μέγεθος της λαϊκής δυσαρέσκειας προς την Κυβέρνηση.


Μείωση που δείχνει ότι, όποτε και να γίνουν Εκλογές, το Κόμμα που σήμερα Κυβερνά, θα περάσει στην Αντιπολίτευση.


Αυτό φαίνεται να μην το έχουν συνειδητοποιήσει οι κατά δήλωσή τους κατά τόπους κουμανταδόροι και παραδιοικητικοί ιστρούκτορες, που έχουν θέσει τους Διευθυντές, με την παρότρυνση και την ανοχή των υπερκείμενων Διοικητικών Στελεχών του ΕΛΤΑ, υπό ομηρία.


Η επιστροφή στο 1982 είναι απαράδεκτο πισωγύρισμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: