Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΕΝΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΡΑΙΟ TOM JONES

Ο Tom Jones καταγράφει ένα νέο ρεκόρ. Είναι ο γηραιότερος τραγουδιστής που βρίσκεται σχεδόν στην κορυφή του βρετανικού chart με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, "Praise and Blame".


Ωστόσο, ο 70χρονος πλέον καλλιτέχνης έχει μπροστά του δρόμο για την κορυφή, τον λευκό rapper Eminem. Οι πωλήσεις στα μέσα της εβδομάδας έφεραν τον Jones στην κορυφή, με τον Eminem στη δεύτερη θέση, με μόλις 500 CD διαφορά, ανακοίνωσε η εταιρία καταγραφής επισήμων πωλήσεων.


Ο Jones θα σπάσει το ρεκόρ του Bob Dylan εάν καταφέρει να φτάσει στο νούμερο ένα την Κυριακή. Ο Dylan ήταν 67 χρόνων το 2009 όταν κατάκτησε την κορυφή του βρετανικού Chart.


Εάν κατακτήσει την κορυφή το chart αυτή την εβδομάδα ο Tom Jones θα είναι η τρίτη φορά που το επιτυγχάνει στην καλλιτεχνική του πορεία και η πρώτη μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ "Reload" πριν από 11 χρόνια .


Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού Vera Lynn κατέκτησε την κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών στις αρχές του χρόνου με τη μεγάλη συλλογή των τραγουδιών της σε ηλικία 92 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: