Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ

Τα Γιάννενα είναι ο πρώτος σταθμός του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στην περιοδεία του στην περιφέρεια, που ξεκινά την Τετάρτη 21 Ιουλίου.



Η επιλογή της πόλης του ευπατρίδη Ευάγγελου Αβέρωφ, δεν είναι τυχαία, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Σαμαράς θεωρεί εαυτόν πολιτικό παιδί του αείμνηστου πρωην προέδρου της ΝΔ.


Επόμενος σταθμός του αρχηγού της ΝΔ θα είναι η Μυτιλήνη στις 26 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν περιοχές της Πελοποννήσου και της Βόρειας Ελλάδας.


Στόχος του -όπως λέει σε συνομιλητές του- είναι να μεταδώσει το μήνυμα της αλλαγής στη ΝΔ, αλλά και να αλλάξει το κλίμα κατάθλιψης που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.


Οι επισκέψεις του κ. Σαμαρά στην περιφέρεια, εντάσσονται, επίσης, στην προσπάθεια των επιτελών της Ρηγίλλης να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο κ. Σαμαράς θα επιδιώξει «να μιλήσουν οι πολίτες», καθώς δεν θα ακολουθήσει την κλασική συνταγή των πολιτικών ομιλιών, ενώ στις συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών θα εξηγήσει τα βασικά σημεία της οικονομικής πρότασης της ΝΔ, που προβλέπει έξοδο από το μνημόνιο με ΕΕ και ΔΝΤ έως το 2012, αντί του τετραετούς χρονικού ορίζοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: