Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ

Με την εκλογή του Ανδρέα Λυκουρέντζου στη θέση του γραμματέα του κόμματος ολοκλήρωσε ο Αντώνης Σαμαράς τις αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην πολιτική επιτροπή του κόμματος ο κ. Σαμαράς έκλεισε το θέμα της αυτοκάθαρσης και προέταξε μια πολιτική που θα στοχεύει στη διέξοδο από την οικονομική κρίση και το μνημόνιο.
Εξαπέλυσε μάλιστα δριμύτατη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας το πως έχει οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο. Ο κ. Σαμαράς εκτίμησε ότι πολύ σύντομα μπορεί να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, θέτοντας σε κινητοποίηση το σύνολο των στελεχών του κόμματος.
Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του, ο κ. Σαμαράς είπε ότι «στόχος μας δεν είναι να φρενάρουμε τις απαραίτητες αλλαγές που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το μνημόνιο αλλά να απαλείψουμε τις τεράστιες αδικίες, να εξουδετερώσουμε την ύφεση που προκαλεί και να κάνουμε αυτά που πρέπει χωρίς να διαλύσουμε την Κοινωνία και την Οικονομία».
Από πλευράς του ο κ. Λυκουρέντζος, απευθυνόμενος προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, είπε ότι «είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις ιδέες και το πρόγραμμα του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά που θα δώσει ελπίδα στην χώρα».
Ο κ. Λυκουρέντζος δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την μείωση της κομματικής γραφειοκρατίας και έκλεισε λέγοντας ότι «είναι ώρα να αισθανθούν οι Έλληνες ότι τα στελέχη της ΝΔ είναι δίπλα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: