Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ... ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Κάτι νέο γεννιέται… στον νέο Δήμο Πεντέλης, την Πέμπτη 8 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Μελλισίων. Το κοινό όραμα, αλλά και η αγωνία για το «τι μέλλει γενέσθαι» στον νέο Δήμο Πεντέλης (Μελίσσια - Νέα Πεντέλη - Πεντέλη), οδήγησαν τον αντιδήμαρχο Νέας Πεντέλης Αντώνη Φειδοπιάστη, τους δημοτικούς συμβούλους Ελένη Κωνσταντοπούλου και Άννε Δούρου (Ν. Πεντέλη), Φώτη Χρυσικό και Βασίλη Βαρδουλάκη (Μελίσσια), καθώς και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο την προηγούμενη 4ετία Αλέξανδρο Αργυρόπουλο, στην κοινή κάθοδο με έναν νέο συνδυασμό.


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου, τονίστηκαν τα μεγάλα προβλήματα και οι προκλήσεις για την Πεντέλη, ειδικά στο νέο τοπίο του Καλλικράτη: η οικονομική κατάσταση των Δήμων και ειδικότερα τα «προβληματικά» οικονομικά Μελισσίων και Πεντέλης, το «βουνό της αγωνίας», το ίδιο το Πεντελικό, αλλά και η καθημερινότητα των δημοτών ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, «η γειτονιά μας μεγάλωσε, το ίδιο και οι ευθύνες». Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε από το σύνολο των ομιλητών στην διαφάνεια και την δημοκρατικότητα της λειτουργίας της νέας κίνησης, καθώς δίνει και το στίγμα, αναφορικά με το πως πρέπει να διοικηθεί ο νέος Δήμος.

Στις 8 Ιουλίου θα τεθεί προς ψήφιση η Διακήρυξη Αρχών του νέου συνδυασμού και η ονομασία του, ενώ παράλληλα θα εκλεγεί ο επικεφαλής του σχήματος.


Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μια νέα προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: