Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Η ΛΕΥΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Ο κ. Πεταλωτής βρισκόμενος στις ΗΠΑ σε μια εκδήλωση της εφημερίδας "Εθνικός Κήρυξ' είπε τα ακόλουθα.
(αποσπάσματα της ομιλίας)

«αισθανόμαστε το χρέος και τη βαριά ευθύνη, διότι έχουμε την λευκή εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να κάνουμε αυτές τις μεγάλες ανατροπές, αυτές τις μεγάλες αλλαγές».


«Εμείς είμαστε οι Έλληνες με το φιλότιμο, είμαστε οι Έλληνες που πάνω από την κρίση, τις τεράστιες δυσκολίες, βάζουμε τις αξίες και τις παραδόσεις μας»,

«δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, το θέμα της Ελλάδας είναι ένα θέμα διεθνές», συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει αυτή την αρνητική εικόνα να την εκμεταλλευτούμε και να την χρησιμοποιήσουμε θετικά για να μπορούμε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα να λέμε ναι, είμαστε εμείς η Ελλάδα, οι Έλληνες, που κάποτε, για ένα χρονικό διάστημα, γινόμασταν η αρνητική είδηση στον κόσμο, αλλά καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα, τη δύσκολη για μας αρνητική πραγματικότητα και να αποδείξουμε πάλι ότι μπορέσαμε και σταθήκαμε στα πόδια μας».




«Αισθανόμαστε το χρέος και τη βαριά ευθύνη διότι έχουμε την λευκή εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να κάνουμε αυτές τις μεγάλες ανατροπές, αυτές τις μεγάλες αλλαγές. Θέλουμε την Ομογένεια όχι μόνο για να στηρίζει την Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές. Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη εξαπάτηση και η χειρότερη εκμετάλλευση. Εμείς θέλουμε την Ομογένεια για να πλουτίζει τις παραστάσεις μας, για να πλουτίζει τον πολιτισμό μας, για να πλουτίζει τις ιδέες μας, έτσι ώστε και μέσα στην Ελλάδα να πηγαίνουμε καλά….


ΥΓ. Ποιός έδωσε ΛΕΥΚΗ εξουσιοδότηση κ. Πεταλωτή; Ξέρετε τι σημαίνει ΛΕΥΚΗ εξουσιοδότηση; Μάλλον όχι. Και για να δείτε οτι δεν ξέρετε δείτε πόσες διαδηλώσεις έγινα τις τελευταίες ημέρες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: