Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

«Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος»

Πρότυπη παιδική θεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική και βιωματική συμμετοχή των παιδιών
Το να κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο, αλλά κυρίως να του μάθεις το δρόμο προς την ευτυχία είναι σπουδαίο επίτευγμα. Είναι τέχνη. Αυτή την τέχνη τη γνωρίζει και την ακολουθεί πιστά η θεατρική ομάδα του Θωμά Κινδύνη, οι Μορφές Έκφρασης, που τα τελευταία 6 χρόνια μέσα από τις παιδικές παραστάσεις και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια έχει δημιουργήσει το δικό της στίγμα στη διαπαιδαγώγηση και ψυχαγωγία του παιδιού.
Στα πλαίσια αυτής της δημιουργίας εντάσσεται και η παιδική παράσταση «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος», η πλέον καταξιωμένη παράσταση που τραγουδιέται από τα παιδικά χείλη και κλέβει τις εντυπώσεις παιδαγωγών με την επικοινωνιακή της δομή.
Σε ένα μικρό κουκλοθέατρο, λοιπόν, μια μαριονέτα ονειρεύεται να κόψει τα σκοινιά της και να φύγει. Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος είναι το όνειρο κάθε παιδιού! Η περιπέτεια στο άγνωστο, η αγκαλιά των φίλων, τα τραγούδια και η ξεγνοιασιά σε ένα δάσος που καταφέρνει να γίνει ξανά λουλουδένιο και φωτεινό… Ο δρόμος όμως για την ομορφιά είναι μακρύς και δύσβατος..
Το ύφος της μουσικής και η ζωντανή απόδοση από το θίασο χαρίζουν στο παραμύθι στιγμές υπέροχου μιούζικαλ. Τουλάχιστον 20 μουσικά όργανα στα χέρια του 5μελούς θιάσου «ντύνουν» την παράσταση παρασύροντας το κοινό στις νότες τους!
Παραστάσεις: Σάββατο 18.00
Κυριακή 11.00 & 16.00
Εισιτήρια: 12€, 10€ (τιμή ομαδικού εισιτηρίου)
Διάρκεια Παράστασης: 1 ώρα και 10 λεπτά.
Κρατήσεις: 210 3464002, Ομαδικές Κρατήσεις: 210 3464903

Δεν υπάρχουν σχόλια: